Tuesday, September 1, 2009

1st time in Car Seat

Sabtu lepas, I nk balik rumah my parents.. tapi disebabkan hujan, my sista x boleh nk dtg ke rumah (sbb nk tolong pegang Darwisy masa I driving). Memandangkan ada 1 car seat (my SIL punya) kat rumah.. saja laa I test kat budak kecik ni. wahhh.. Darwisy duduk baik jer tanpa buat hal kat umi.. alhamdulillah. Saja tangkap gambar nk tunjuk kat hubby.. nanti boleh laa mintak beli car seat yg baru.. hehe

Bersiap sedia utk bergerak.. minum nenen dulu utk menenangkan diri.
Sampai separuh jalan dah terlentok dah budak ni.

Kesian plak tgk sampai tersenget mcm tu.. apa2 pun Darwisy dah jadi budak baik hari tu.. yeayy..!


**Dear Abi.. sila beli car seat baru yg comfy ckit utk Darwisy yer.. :p

2 comment:

hijriah-hidayad-hiwayat September 1, 2009 at 2:58 PM  

nanti prepare bantai kat Awish yer. Kesian dia sakit tengkok...

kucinbelemoih September 5, 2009 at 3:42 AM  

lentok best punya baby k/wati tu nooo..hehehehe..

Belongs to..

A twenty something lady, who drives 45minutes to works everyday.. Proud to be wife to incredibly loving and supportive husband (Mr.Amin) and blessed with a lovely charming lil' prince (Darwisy).

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP