Monday, April 19, 2010

Sekali sekala main bowling.. best jugak

Salah satu aktiviti utk mereleasekan tension waktu kerja.. ialah.. do some leisure activities and have fun with our frens.. seriyess.. xyah nak pergi terapi jiwa yg mahal2.. kan gelak tawa tu pengubat jiwa yg paling mujarab.. hehehe

Nasib baiklaa I ni mummy moden yg ada ramai kawan x kira usia.. bole jer nk join saper2 yg satu kapla.. hehe.. yg ada PHD serta kurang senses x termasuk yer.. teeetttttt.. next..!

Ini laa dia.. bowling centre menjadi sasaran utk melepaskan tekanan.. I ni dah laa lama giler x main.. saja laa nk mencari mood yg dah lama hilang.. nasib baik ada geng2 sporting n gila2 ni. Yg paling terror si chubby FD yg bukan main dok buat strike antara semua. Ada gak couple sporting kak wana n redza yg turut serta. Gda lak pengikut setia and dah semakin menjadi member of the bowling club.. sbb kerap sgt lepak sana.. hehehe.. anyway it was really fun hang out with u gals.. and guy.. oOpss.. hehee..
Yg x best nya kami x berpeluang nk main lama2 sbb kena bagi laluan utk tournament kat ctu.. iskkk... Lepas main apalagi makan laa.. ke Hussein Nasi Kandar kami menyinggah.. maggi goreng kat ctu sedap tau.. hehe

**Next time kita kena set timing baek punyaa.. bole la nk main lama ckit kan.. and x lupa jugak ajak Jeri n Nuli dah bopa round dah janji .. tp x der rezeki n join skali..

2 comment:

D@puR D@n OvEn April 20, 2010 at 12:50 AM  

huhuhu... bila nak main boling lg ni? nnti kita main futsal plak nak tak? hehehe. Jeri suka bab sukan2 ni. hehehe. disamping tu leh mengeratkan silaturrahhim antara kita. best dpt geng yang suka main menan ni.. hihihi

kucinbelemoih April 20, 2010 at 11:19 PM  

wahhh..futsal? nak nak! (tapi saya kaki bangku..nak ke main ngan saya? sob..)

Belongs to..

A twenty something lady, who drives 45minutes to works everyday.. Proud to be wife to incredibly loving and supportive husband (Mr.Amin) and blessed with a lovely charming lil' prince (Darwisy).

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP