Thursday, April 21, 2011

Shopping sakan

Tadaaaa.... bestnya bila bole shopping tanpa batasan kan... yea yea... ikut kemampuan la kan..

Org kata ukur baju pada badan sendiri.. tp jangan laa pandai2 nk mengukur badan org lain pulak.. sebelum kita nk cbok pasal hal org lain, baik kita check wallet/acc bank sendiri and yg paling tepat suluh2 laa diri sendiri di depan cermin rumah sendiri.. xpayah nk pandai2 compare dgn hidup org lain.. satgi kalo org lain lebih, sendiri yg sakit hati... kalo org lain kurang pulak.. tiba2 nk mencemuh.. dah tambah dosa sepasal.. kan kan...

sudah.. sudah.. satgi I bertambah meroyan pulak.. hehehe.. baik i share picas jer..

Kan I dah ckp.. 5 pasang beb i hentam.. nama pun festival.. byk laa yg temping...

Bill Keith.. oo Bill Keith... kalo kat Utara, xdapat laa local designer punya woiii

Bukan sbb kasut & brand yg i suka.. dgn kotak pun I suka.. tgk pemegang tu.. cantik kan

Terasa kurang heels hitam.. yg lama dah rosak... rasa seksi pulak bila tali byk2 ni

Hitam lagi... bukan salah I.. ada satu aunty tu masa I try2.. dia cakap camni "i tgk u pakai kasut tu manyak lawa laaa.. kaki u putih.. i dah tua xbole pakai tinggi.. kalo x, i pun nk beli".. sebab I terperasan lawa sekejab.. terus beli... bole x.... adeiiii...

I suka laa kaler kasut ni.. nyum nyummm..


hoho... kenapa selit gambar budak kecik ni.. sebabbbbbb... bukan Umi dia ja shopping.. si kecik ni pun sama naik jugak.. shopping guna duit Abi & Umi.. haihhh.. bahagia sungguh

Fridge magnet yg comei2 ni, Darwisy nk balik main lekat2 di fridge.. tp sebelum tu dia lekat dulu dekat katil.. haihhhh

Yg comei2 ni, beli di AQuaria.. Darwisy kan sgt suka teddy bear yg comei2.. mmg x lepas laaa

Ingatkan dah cukup laa segala benda yg Darwisy dah beli.. keluar dari Petrosains.. dia kecek pulak Abi nk beli submarine ni... kalo mintak kat Umi mmg xdpt laa...

Ni pulak collections McD Happy meals.. tiba2 anak I pandai mintak McD.. heran betuii..


** Seperti yg dilihat.. my hubby mmg x shopping apa, just teman kami yg shopping sakan ni jer.. next time giliran Abi lak yer.. : )

1 comment:

Marie May 12, 2011 at 9:27 AM  

sakannya shoppin! ;D

Belongs to..

A twenty something lady, who drives 45minutes to works everyday.. Proud to be wife to incredibly loving and supportive husband (Mr.Amin) and blessed with a lovely charming lil' prince (Darwisy).

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP