Tuesday, March 9, 2010

Na O Mei VS Domino

Skrg ni kan tgh rancak drama melayu Na O Mei ditayangkan di tv3.. I bet ramai laa yg mengikuti citer ni.. malang skali I mmg x berpeluang la nk jadi fans sbb waktu keja yg tidak normal mcm org lain.. huhu.. Dalam ramai2 peminat setia citer ni.. tiba2 termasuk la pulak my hubby dlm senarai.. isk iskkk.. Rasanya nearly tiap2 ari dia balik keja sebelum citer ni bermula sbb takut missed episod.. haihh
Nak dijadikan citer.. arini my hubby cuti sakit.. demam manja jer then dpt MC. I pun of course la ambik cuti kan sbb nk kena jaga org sakit.. hehe alasan jer tu. Agak petang ckit I ajak my hubby beli Domino pizza seperti yg telah dijanjikan sekian lama.. lama tau tgu nk tuntut Domino dari my hubby ni.. aiyakkk.. nasib baik laa I x ngidam.. kalo x.. xtau laa camner.. blame on my hubby k.. :p
I punya la plan konon2 lepas take away pizza nk lepak kat pantai bersih.. nk kelah laa lebih kurang kan.. tp rupanya my hubby dah ada plan dia sendiri dah.. iskkkk.. kitorang singgah jab kat pantai bersih yg sekian lamanya x dilawati. Time cinta2/dating2 dolu2 kerap laa.. hoho.. Kami snap2 picas jab.. melayan si kecik tgk laut n bot2 yg diikat di tepi pantai. Lepas tu.. balikkkkk.. huh..?? Apa jadi ngan my plan..? My hubby kata dia nk tgk Na O Mei.. so kami kena balik makan domino kat umah.. huhu.. kelah kat umah laa jawabnya.. aiyakkk..

Cuba tgk lil' Darwisy dipaksa senyum.. cute giler dia buat muka senyum fake tu hahahhaa Umi & anakanda tersayang Haaa.. korang mesti tau kat mana ni kan.. kami saja buat keja giler bawak si kecik ni posing kat replica jet kat Air Tawar.. dia mmg suka giler ngan kapal terbang.. siap nangis nak naik kapal terbang lagi.. pengsannn.. haihh.. Abg askar sila jgn marah yer.. kami tumpang posing jer heheheTadaaa... my Domino Pizza.. yummylicious.. oh yer.. sila jgn kata I ni perak/ketinggalan.. this is really my 1st trial makan Domino.. sbbnya sebelum ni mmg x terlintas pun rasa nk makan.. lagi satu kedai yg paling dekat pun kat Seberang Jaya.. jauh weii.. hahaha

2 comment:

D@puR D@n OvEn March 10, 2010 at 2:35 AM  

Dominos lg cedap dr pizza hut!!! terliurla Watie nengok pizza ni. Cedapnya... esok jom main boling nak??

kucinbelemoih March 14, 2010 at 12:48 AM  

ala Jerry ni, ajak men bowling la plak. hehehe..k/wati tgh cita pasai piza domino tu..focus focus..hahaha!!

Belongs to..

A twenty something lady, who drives 45minutes to works everyday.. Proud to be wife to incredibly loving and supportive husband (Mr.Amin) and blessed with a lovely charming lil' prince (Darwisy).

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP