Friday, August 27, 2010

Selamat Berpuasa..!!

Salam buat semua kawan2 & para readers yg datang menyinggah.. thanks a lot : )

Pejam celik.. pejam celik.. sudah masuk Ramadan ke 17 kita berpuasa.. skrg ni mmg masa pantas berlalu. Pejam celik jugak.. dah lama rasanya I x mengupdatekan blog kesayanganku ini.. hmm..

Menulis ni kadang2 perlukan mood yg bagus.. setiap luahan/rasa bakal kita salurkan dalam penulisan kita.. Kalo perasan.. entri I lately menggambarkan anger.. Yes I am angry..! Sbb tu laa I semakin mengurangkan update dalam blog ini.. I mmg suka meluahkan perasaan melalui penulisan di blog ini (dats de purpose of its existance).. Bila menulis I akan mula berfikir dan bertindak dgn lebih matang/waras.. dats how I managed to control my feelings not to be at overdose stage..

Tp bila semakin kerap stalker (u know who u are) datang menyinggah dan mula menimbulkan provokasi/ sakit ati.. semakin hilang mood yg sedia ada. Dah byk dah kes S.T.A.L.K.E.R ni terjadi including to my frens.. Kalo U (stalker) ada masalah.. xpayah laa singgah.. u bole blahhh..!! U're are not welcome here either..! Kalo U (stalker) rasa best/bagus/terbaek sgt.. buat laa blog sendiri.. sendiri buat sendiri baca.. jgn ganggu hidup manusia2 lain..! Bila org dok komen di blog U (dgn hasad dengki di sebalik ID cik Anon).. then U'll know how it feels..

Lets cool down.. I sebenarnya xnak marah2 di bulan2 puasa ni.. tp letih jugak.. menulis pasal stalker yg x penat menyibok hal hidup/rumah tangga org. I dah PENAT..!! So dear STALKER.. I doakan Allah memberi ganjaran setimpal utk U.. I pun nak mula balik my blogging activity.. which I missed a lot of special momment to update. I punya blog.. and I suka update about Me & My Family + My activities.. those yg x suka.. sila beredar ke Blog lain dgn segala hormatnyaa..

Di bulan Ramadhan yg mulia ini.. I nak menyusun 10 jari memohon maaf buat Teman2.. I repeat Teman2 yg baek ati.. juga pada readers yg sekiranya tersinggung dgn penulisan dlm blog ini. Tp buat STALKERS aka ANON.. U owe me an appologize..!!

Selamat Berpuasa.. dan menjalankan ibadah.. kurangkan dosa.. tambahkan pahala..
Enjoy ur preparation/shopping momment for Hari Raya..!!

1 comment:

kucinbelemoih August 27, 2010 at 2:26 PM  

k/wati..ada lagi ka stalker yg dok kepo kat blog k/wati ni? ish, mmg sah xdak gheja la tu. sabaq byk2 k..bulan posa ni kita doa byk2 dia berubah. jgn dok kepo n ada phd byk sgt. hehe...

Selamat berpuasa n maaf byk2 kalau ada yg terkasar or terover melawak. nak duit raya! hehe..

Belongs to..

A twenty something lady, who drives 45minutes to works everyday.. Proud to be wife to incredibly loving and supportive husband (Mr.Amin) and blessed with a lovely charming lil' prince (Darwisy).

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP