Wednesday, April 1, 2009

Awal pagi..

Today is a Record..! Masuk kerja sharp at 7.11am, sampai ofis pun xder sorang yg muncul lagi.haha..I buang tebiat ker ni..?

Actually my hubby ada government interview this morning in Penang. Since I yg suh dia bawak keta, so I kena follow his time laa (interview start at 8.00am).. Nanti takut my hubby terlambat abis ker.. susah la I nk ke kerja plak..

Anyway I wish him luck and try de best for his interview. Mana tau ada rezeki keja ngan gomen lak kan. Memandangkan keadaan ekonomi yg x memberangsangkan skrg ni. Better laa salah sorang dari kami keja dgn gomen ni.

Sorry yer.. I dah lama pangkah interview gomen ni since I gado ngan sorang pegawai masa interview back in 2006. Tapi mana tahu 1 ari nanti I tergerak ati nk apply skali lagi.. hehehe

By the way..disebabkan Umi n Abi kena bangun awal arini.. Darwisy pun x ketinggalan. Ingatkan xnak laa kaco budak kecik ni.. sekali dia bangun siap main lagi.. haihh

Budak kecik ni bangun2 terus nak main keta.. haihh

sayang tdo la balik.. baru pukul 6.++pagi laa.. iskk

My hubby yg dah well prepared nak ke interview.. chaiyok.. chaiyok!!

I pun nk menggediks gak kat ofis.. hehe
(arini formal mood sbb tiru my hubby)

8 comment:

marie April 1, 2009 at 10:29 AM  

amboi awalnya..kalah i ;)

hijriah-hidayad-hiwayat April 1, 2009 at 11:27 AM  

awat mata hubby hang cam x le bukak ja...

:P

Heart April 1, 2009 at 11:29 AM  

to marie
ini yg dikatakan Record..!hehe

to hijriah-hidayah-hiwayat
tu laa..kena paksa bangun awai.mata pun cam xmo bukak.tu de best pic yg aku dpt.yg len semua tutup lagi haru.. ngeh ngeh

NuLi FotoBloG April 1, 2009 at 1:25 PM  

eh... masa amik gambar kat office tu... jiran tak mai lagi ker?.. hehehehe..(aku dok umah lagi aper...)

Heart April 1, 2009 at 1:42 PM  

to NuLi FotoBloG
kan dah tulis..I dtg awal laa..kalo tunggu jiran xdan la nk snap..nanti matahari dah terang, org pun makin ramai :p

NuLi FotoBloG April 2, 2009 at 10:14 AM  

heheh... tu laaa..... semalam nuli rasa kelainan..... tengok kanan... rasa dok kat office guaman :D.... tengok kiri rasa cam dok dalam kelas tutorial matematik asas kat utm dulu.. hihik.....

Mama Adriana April 3, 2009 at 4:21 PM  

Awai takle la nak bawak gulai...sedap la gulai MIL hampa tuh..nyum nyum

D@puR D@n OvEn April 4, 2009 at 2:29 AM  

Teringat masa keje dulu..Everyday kene pakai smart. Kemeja n slack sentiasa. Ari jumaat jer leh pakai kasual iaitu leh pakai jeans. hehehe. Skang ni semua baju utk g opis tergntung jer kt almari. Bukan tak nak pakai, tp sebab semua dh tak muat. huhuhu. Jom Watie kita g spa. Kalu ada kawan, best skit. Jomla...

Belongs to..

A twenty something lady, who drives 45minutes to works everyday.. Proud to be wife to incredibly loving and supportive husband (Mr.Amin) and blessed with a lovely charming lil' prince (Darwisy).

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP