Saturday, May 16, 2009

Jumaat pagi, I bawak my MIL, Darwisy, pak wa n mak wa ke Sungai Petani. Sebenarnya kami menghantar pak wa n mak wa ke stesen bas sbb mereka nak ke Kelang ada kenduri di sana. Memandangkan dah xder kenderaaan/ orang yg nak menghantar I pun kena la jadi driver sekejab kan.. bukan org lain pun.. hehe.

On de way balik ke rumah.. Darwisy dah pun tertido dlm perjalanan.. wahh.. bagusnya.. boleh la Umi siap dgn kadar segera tuk ke ofis. Ada project baek punyaaa.. sebab tu nak kena kluar awal.. hehe

Bukan project aper pun.. keluar lunch sambil cuci mata ngan kHanie jer.. hehe. I ni kan dah jarang2 boleh kluar bersuka- suki di luar sejak 2 menjak jadi Umi Darwisy ni.. So bila ada peluang jer.. tambah ada geng lak.. wahhh.. beestt ni.. ngeh ngeh..

Kami dah ke salah satu Mall.. tuttt.. (dirahsiakan tempatnya) sbb kHanie ada benda yg perlu dibeli.. sambil2 tu I pun aper lagi.. cuci2 mata laa. 1st thing yg I mesti tgk ‘kasut’.. 2nd of course handband.. both mmg xleh miss.. sgt mengujakan..

Ada kasut yg I terberkenan di Nose.. tapi color yg I nak dah xder size plak dah.. adoii.. xper laa.. xder rezeki.. lagipun I masih lagi belom puas melanyak my new wedges yg kaler maler ni.. superb kiut..

My focus rite now dah teralih pada handbag yg sedang di discount sana sini.. mmg teringin nak beli dari 2 bulan lepas lagi.. tapi design yg I nak selalu x der.. haihh..

Jalan punya jalan.. tetiba mata I tertangkap/terpandang/tersuka pada 1 bag which having 40% sales.. wowww.. tersgt mengujakan ok..!! Harga of course la murah kan.. tapi I still consider which 1 yg I nak.. since I terberkenan another handbag (new arrival). Kalo yg ni I kena keluar byk ckit la duit.. huhuu..

Since I fening nak pk.. kami pun beredar dulu utk mengisi perut2 kami yg sedang berkeroncong. Time nk makan pun boleh fening pk nk makan aper.. adoi laa.. kalo pegi tempat yg byk makan pun susah. Kalo ada 1 kedai jer.. kan senang.. redah jer makan kat ctu regardless rasa mcm mana pun. Last2 kami decided to have our lunchie at Nando’s.

Since I ni bukan la jenis yg kerap sgt jalan2 merata dan jarang2/kadang2 jer makan di luar. I kena admit this is my 1st time eating in Nando’s.. kesian kan.. I kan dah jadi org kampong.. so makanan kampong laa keutamaan I..



Abis jer makanan.. terus kHanie tanya.. "Dah decide blom nak beli yg mana..?".. huh.. sbb menikmati ayam yg lazat seperti di bawah ni.. nyaris2 menghilangkan ingatan I pada benda yg sgt mengujakan.. haihh.. xboleh jadi ni.

Abis jer bayar bil.. terus kami beredar ke tempat tadi utk memenuhi kehendak I (bukan keperluan.. haihh). I got my new handbag rite now (40% off).. and it’s spacy & white..!

1 comment:

D@puR D@n OvEn May 18, 2009 at 5:41 AM  

Jeri rasa jeri tahu kt mana Wati g shopping ni. Sunway Carnival kan? coz ada kedai kasut nose n ada nandos. Lamanya tak makan nandos. Jeri suka yang extra hot peri2. Best giler.

Belongs to..

A twenty something lady, who drives 45minutes to works everyday.. Proud to be wife to incredibly loving and supportive husband (Mr.Amin) and blessed with a lovely charming lil' prince (Darwisy).

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP