Saturday, June 27, 2009

Belajar Menulis/Melukis

Sekarang ni I berkira2 nak mengajar/memupuk minat Darwisy terhadap bahan bacaan dan jugak lukisan. Kita kena laa bagi anak2 explore and try to express minat diorang towards new things.. rite. However, I belum lagi ke tahap serius utk monitor si Darwisy ni, in this kind of activity. Tapi nampak gaya si Darwisy dah mula menunjuk bakat la pulak..

Cuba tgk picas di bawah.. baru jer I ambil tadi.. nak tergelak pun ada I nengok.. iskk.. iskk..

Macammana nak tulis perkataan ni arr..?

Alamak x reti laa nk tulis.. lukis jer laa kat muka.. Pandai x saya.. ni dah tambah tahi lalat dan jugak sightburn.. wah wahh.. saper2 nak suh saya lukis sila buat temujanji yer..

2 comment:

kucinbelemoih June 28, 2009 at 1:51 AM  

k/wati, seb baek dia tak lukih kening dia cam kening sin chan. hahahaha!!!

D@puR D@n OvEn June 30, 2009 at 1:51 AM  

Pandai Awish conteng mukala... hehehe comel.. Panjang tul tahi lalat kt pipi tu

Belongs to..

A twenty something lady, who drives 45minutes to works everyday.. Proud to be wife to incredibly loving and supportive husband (Mr.Amin) and blessed with a lovely charming lil' prince (Darwisy).

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP