Wednesday, November 17, 2010

My countdown..

It's my final countdown.. just 1 more day to go.. lepas tu me and family will go to our family vacation trip... ke mana..?? pssttt... rahsia.. hehehe... later2 I update latest story yer.. skrg ni mmg laa tgh excited.. tp dlm masa yg sama pening pun ada.. tolongg tolongg.. tolong pack kan barang2 bole x.?? hahahhaa..

We'll be away lebih kurang 4 ke 5 hari.. so nk bawak baju byk ke x..?? barang2 lain..?? apa yg nk kena bawak ni..?? dah masuk dlm list, tp panjang berjela la pulak. Sambil tu terpk samaada nak kena iron dulu ke x..?? nanti baju and tudung I terkemek mcmana..?? pampers Darwisy yg heavy wetter ni, I nak letak mana..?? adoiii... I ni bab packing ni mmg fail.. kalo bole 1 almari I nak bawak ke mana saja I pergi.. bole x..?? hehehe

Aiyak.. kalo dulu time bujang, bole jer packing barang sendiri.. skrg ni nak kena pk barang2 hubby lagi... my lil' son lagi.. adoii... kalo laa ada pocket doraemon.. sumbat jaa rumah I kat dlm pocket dia tu.. senang ckit kalo I tertinggal aper2 kan.. hahahhaa.

1 comment:

kucinbelemoih November 18, 2010 at 4:21 PM  

pack ja 4-5 lai bj setiap sorg.kalau x cukup,beli kat tmpt u p tu.pampers pun cmtu..jgn bwk byk sgt.unless kat tmpt u nak p tu mmg xdak pampers..cam kat utan amazon ka..heheh..

Pssttt : kalau p amazon, nak piranha sepasang leh? Hehe..

Belongs to..

A twenty something lady, who drives 45minutes to works everyday.. Proud to be wife to incredibly loving and supportive husband (Mr.Amin) and blessed with a lovely charming lil' prince (Darwisy).

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP