Monday, August 3, 2009

Basikal

Lil' Darwisy sgt laa sukakan mini basikal Paksu (baru jer beli) bila balik ke rumah my parents. Amaran : sila jgn cuba aksi2 dibawah tanpa pengawasan org2 tua yer..!!
Semua body basikal tu abis dibeleknyaa
Cubaan pertama Darwisy
Rasa2 boleh diterima x ni arr..?
Tadaaaa... akhirnya berjaya jugak Darwisy naik basikal ni tanpa sebarang bantuan.. aksi selepas ini adalah jatuh tergolek ok.. tp x nangis sbb penuh kepuasan.. kekekkee
Ini laa gambarajah asal.. mcmana si kecik tu dapat idea utk buat aksi2 di atas. haihhh..
*mangsa kejadian adalah basikal dan patung yg x bersalah.. abis dirosakkannya sbb dok pulun nak naik basikal tu jugak.. iskk iskk

2 comment:

kucinbelemoih August 3, 2009 at 9:31 AM  

kasehannya kepada si penunggang basikal asli tu.eheheh...abih lingkup la beskal tu.apakata k/wati beli beskal btoy kat dia.yg kids punya tu.biaq dia pulun main sampai pingsan.hahaha!!!

D@puR D@n OvEn August 5, 2009 at 1:31 AM  

Banyak akal tul darwisy ni... Darwisy nak basikal tu... Belikan yang ada tempat utk kita pegang n kita leh control kt belakang. Kami dah beli utk Irdina. Beli kt kedai basikal kat Kelang Lama

Belongs to..

A twenty something lady, who drives 45minutes to works everyday.. Proud to be wife to incredibly loving and supportive husband (Mr.Amin) and blessed with a lovely charming lil' prince (Darwisy).

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP