Tuesday, July 28, 2009

Demam Manja

Last nite, bila I sampai jer di rumah (balik dari keja).. I dgr my lil' prince nangis. Rupanya dia terjaga and was not feeling well.. badan panas rasa nk demam. Risau jugak laa mulanya.. my hubby pun not around, tapi alhamdulillah.. semuanya ok.

I called it 'Demam Manja'.. tho rasa nak demam.. Darwisy still lagi nak main. Bayangkan until 2.00am he still ajak I main dgn teddy bear (3 ekor) keluar masuk bilik. I pun dlm keadaan letih dan mengantuk layan laa jugak si kecik ni. Lagipun demam ni x laa seteruk waktu my hubby ada. Darwisy akan merap melampau laa dat time.

Lebih kurang 2.30am baru laa Darwisy tertdo.. agak nya dah letih sgt kot. Tapi dalam tdo pun still dia akan terjaga few times then nangis. kesian and sedih I tgk.. So, I pun x boleh nak tdo nyenyak takut2 dia terjaga.. sambil2 tu I jelum air asam jawa sbb nk kurangkan panas badan.

Somehow I rasa.. he maybe missing his Abi.. sbb tu I usahakan jugak hiburkan hati dia. Tho he cannot express his feeling.. but deep inside I knew.. we're sharing the same feeling towards our most beloved person.

Pagi tadi bila bangun.. Darwisy yg tegur I.. "Mi" (referring to Umi) sambil tersenyum. he's getting well. Lega & happy sgt I tgk my lil' prince ni senyum. Tapi manja tu semakin melebih laa.. nak suh I pay attention la tu.. hmm.. anything for u my dear..!

1 comment:

D@puR D@n OvEn July 28, 2009 at 5:58 PM  

Sian Darwisy rindu kt Abi dia. Sabar ye Awisy.. Nnti suh Umi mintak keje kt sana gak. biar dok dekat ngn Abi tau!! hehehe

Belongs to..

A twenty something lady, who drives 45minutes to works everyday.. Proud to be wife to incredibly loving and supportive husband (Mr.Amin) and blessed with a lovely charming lil' prince (Darwisy).

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP