Thursday, July 16, 2009

Farewell

Sungguh x percaya setelah 6 tahun memerah keringat di salah sebuah factory di SP, akhirnya my hubby terpaksa melangkah pergi. Semuanya gara2 mengejar sebuah masa depan dan kehidupan yg lebih cerah buat isteri dan anak terchenta.. sapa lagi kalo bukan ME.. hehe.

To cut the story short.. di bawah ada picas taken from farewell ceremony held on last Thursday.

Venue : Bali-Bali Restaurant.. I pun x pernah try lagi hehe
Para jemputan yg menunggu.. sampai awal sebelum waktu
Semuanya berada di dlm kedudukan masing2.. bersedia utk memenuhkan perut..
Makanan sudah pun terhidang.. dimulakan dgn Doa.. Aminnn..
Sesi melantak.. makan puas2 yer.. lauk pauk kampung nmpak menyelerakan..nyum nyum
Ini pula kejadian pada keesokkan harinya.. Last day in the factory.. my hubby memberi sepatah dua kata memandangkan saat2 akhir di situ bersama kawan2
Antara kawan2 ofis yg hadir.. semuanya kawan I jugak
Part sedih bila mula bersalaman bermaaf2 an.. mcm raya laa pulak.. sob sob
De climax mesti laa waktu nk ucap selamat tinggal dekat BOSS.. halalkan makan minum dan jugak mana2 pending2 kerja tu yer..
Yang ni yg I suka.. nak berenti pun dpt byk hadiah.. nasib baik x dpt bunga.. mauu I gelak 1 hari dekat my hubby.. oOpss
Walaupun kawan2 semua sedih.. tapi hati I lagi laaaaaaaa merana.. sob sob..
tapi I kuatkan jugak.. demi masa depan bersama.. chaiyokk!!
Nampak gaya I pun x lama lagi mengikut langkah yg sama.. huhu

3 comment:

masdylla July 17, 2009 at 9:15 AM  

waaa...bestnya farewell amin..aku tgk pun jd sebak..kalau aku ghiau terharu siut...apa pun chayok2...

hijriah-hidayad-hiwayat July 17, 2009 at 10:51 AM  

Nurul mesti welcome hang to PJJ club...kan...kan...

Heart July 17, 2009 at 4:16 PM  

tu laa..farewell pun depa buat besaq..PJJ pun PJJ laa.. janji bahagia.. hg jgn ckp byk G.. nanti berjangkit kang.. ngeh ngeh :p

Belongs to..

A twenty something lady, who drives 45minutes to works everyday.. Proud to be wife to incredibly loving and supportive husband (Mr.Amin) and blessed with a lovely charming lil' prince (Darwisy).

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP