Friday, July 31, 2009

Soo Not Me..!

Hari ni bermula dgn agak kelam kabut.. sbb nya awal2 pagi lagi dah mengalami gangguan elektrik.. urghhh.. apsal diorang ni x bagi early notice.? boleh laa I buat preparation.. geram betul laa.

Hari ni jugak, ada kenduri di rumah Makcik Dah (adik my MIL).. sempena akikah cucu baru.. Muhammad Syakir, anak Kak Lin & Emy. So my MIL & FIL ke sana dulu utk tolong2.. tinggal la I ber2 dgn my lil' son. Memandangkan xder saper di rumah.. kena laa layan gak si kecik ni bermain... or else dia akan nangis sbb feel alone. I pulak asyik dok pk baju apa nk pakai pegi kenduri and terus ke kerja.. tension.. tension.. arghhhhh.. mcmana nk iron ni...???

Buka wardrobe.. belek membelek.. makin tension rasa.. almost all baju kena iron. I ni alergic ckit kalo nampak crumple.. appearance tu penting beb.! haihhh.. memandangkan hari ni hari Jumaat.. normally I akan pakai baju/busana melayu/muslimah.. but today.. nak tahu I end up pakai apa ke ofis..? tadaaaaa... jeans + t-shirt muslimah (sopan jugak tho a bit leisure).. haihhhh.. this is Sooo Not Me!! wat to do..? no choice.. huhu

Ok laa daripada x berbaju.. nasib baik laa jugak I ni jenis yg pakai apa pun still sedap mata memandang (sila jgn muntah).. ngeh ngeh.. so belasah jer laa.. yg penting maintain gud quality n personality!! Ini semua hasil pembelajaran subject grooming & personality dev. during my study. x sia2 tau..! thx to my lecturer..!

**no picas for today.. i xder mood nk bergambar.. hoho

3 comment:

NuLi FotoBloG July 31, 2009 at 11:36 PM  

Patut laa tema pakaian hari ni adalah "Jom ke Giant" heheheh.....

kucinbelemoih August 1, 2009 at 1:34 AM  

kikikikikiki...lawaks la u ni k/wati..

hijriah-hidayad-hiwayat August 1, 2009 at 9:26 PM  

aku x pi kelas grooming pun wajib iron baju dan tudung...yg penting aku blom kena virus x beriron cam nat dan aida....

wakakakak

Belongs to..

A twenty something lady, who drives 45minutes to works everyday.. Proud to be wife to incredibly loving and supportive husband (Mr.Amin) and blessed with a lovely charming lil' prince (Darwisy).

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP