Sunday, July 26, 2009

Rindu datang lagi

Baru jer hantar my hubby di stesen bas Express Sg Petani at 8.00pm tadi.. sekarang.. dah mula rasa rinduuuu.... Tapi tadi waktu menghantar, my MIL ikut sekali sbb nak tolong pegang Darwisy. Kesian la pulak kalo x nak bawak si kecik ni kan.. nanti dia pun rindu dgn Abi.. huhuhu.. So I pun kena maintain EMO & Cun.. ye laa.. xnak my hubby risau sama.

My hubby tu nampak jer Cool.. tapi kadang2 dia yg sensitip lebih.. hehe.. Tadi masa nk naik bas pun.. my hubby patah balik sekejab sbb nak give hug n kisses dekat Darwisy sekali lagi.. Memandangkan my MIL ada.. I x dapat laa.. huhu.. x aci betui..!!

Anyway.. I maybe rasa semakin boleh adapt dgn current situation.. But I must admit.. I got to do something.. there shud be better way for us.. InsyaAllah ada laa jalan nanti.. moga2 dimakbulkan.. and I'm really looking forward toward this.. : )

Another 5 and 1/2 day to go.. hmmmm

2 comment:

masdylla July 27, 2009 at 10:16 AM  

huhu sabaq2...hihi..aku paham prasaan hg tu...

marie July 28, 2009 at 11:37 AM  

Lohh..siannya. Mmg bila jauh rindu rinduan. There is always a way ;) to make things better..InsyaAllah!

Tak acinya bila darwisy jer dpt hugs n kisses...!! hmm ishhhhhhh x patut :p

Belongs to..

A twenty something lady, who drives 45minutes to works everyday.. Proud to be wife to incredibly loving and supportive husband (Mr.Amin) and blessed with a lovely charming lil' prince (Darwisy).

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP