Wednesday, March 25, 2009

Benjol

2 hari I kena keluar awal ke office because I changed my shift to normal time to attend my training. So, before 8.00am dah kena siap and gerak keluar, by dat time Darwisy belum bangun tido lagi. I really dun have time to play with Darwisy tho just for a lil' while.

Balik dari kerja, the 1st thing in mind of course laa nk tau mcmana keadaan Darwisy kat umah kan. Rasa mcm dah lama berpisah lak.. rindunyaa (padahal baru tukar schedule ckit jer from my routine)... Ada kaa Mother yg keluar ke kerja, bila balik ke rumah xnak tgk anak dulu..? I think org yg x berperasaan jer yg acting like that. Apa yg I rasa ni, is just as a Normal Mother yg kasih sayangnya x berbelah bahagi terhadap anak.

Darwisy pun bukan main buat2 manja and nakal laa bila nampak Abi and Umi balik dari kerja at about a same time. Mcm2 Darwisy buat bagi kitorang gelak tgk aksi dia, unfortunately entah mcmana dia tersadung karpet, then kepala terhantuk betul2 dekat sudut dinding. I mmg cuak at that time and rasa gelisah sgt bila Darwisy nangis x henti. Bila dahi Darwisy dah mula membenjol, I lagi jadi x keruan. Rasa mcm bersalah pulak sbb asyik biar Darwisy main lompat2. huhuhuu

Nasib baik la, x serious sgt.. lepas sapu Vicks and demah ckit kesan benjol tu pun surut dah, tinggal lebam jer kat dahi Darwisy. Next time kena be Xtra careful..!!

Nampak kan benjol di sebelah kanan dahi Darwisy

still nak senyum bila tgk kamera

Pujuk bagi minum nenen

3 comment:

kucinbelemoih March 26, 2009 at 2:43 PM  

ciannya benjoi kepala dia.takpa, baby boy kena kuat. hehe..

MIK'YAL March 26, 2009 at 3:36 PM  

ini baru hero !!! tkpa nnt ilang la benjolan itu..;p

Heart March 26, 2009 at 4:56 PM  

to kucinbelemoih
baby boy mmg la kena kuat..tp umi dia yg xkuat nk tengok.. huhuhuu

to MIK'YAL
hero kecik lagi ni..br ja nk ilang benjoi tu, pagi tadi tambah lak hantuk kat lantai. kena tempat yg sama plak tu. berbenjolan laa kat ctu.. adeii laaa

Belongs to..

A twenty something lady, who drives 45minutes to works everyday.. Proud to be wife to incredibly loving and supportive husband (Mr.Amin) and blessed with a lovely charming lil' prince (Darwisy).

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP