Wednesday, March 18, 2009

Dan Sebenarnya

Lyrics for Today is 'Dan Sebenarnya' by Yunalis... 'Dan Sebenarnya' I really like this song sbb sangat la sedap didengar. 'Dan Sebenarnya' Yunalis de singer bukannya cewek Indonesia but she's a Malaysian Indie singer, tho she sing sounds like Indonesian singer. 'Dan Sebenarnya' I pun nak you guys enjoice this song.. : )

Oh bulan
jangan layan diriku lagi
pabila,
airmata membasahi pipi
dan lagu2 di radio seolah2 memerli aku
pabila
kau bersama yg lain

adakah perasaan benci ini sebenarnya cinta
yg masih bersemadi untukmu
dan sebenarnya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu
kau juga merindui aku

kau enggan
berpura-pura ku bahagia
ku enggan
melihat kau bersama si dia
oh ku akui cemburu
telah menular dalam diri
pabila
kau bersama yg lain

adakah perasaan benci ini sebenarnya cinta
yg masih bersemadi untukmu
dan sebenarnya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu
kau juga merindui aku

pabila kau berenung matanya
ku rebah
jatuh ke bumi
di saat kau benar2 mahu pergi
seperti ku bernafas dalam air

adakah perasaan benci ini sebenarnya cinta
yg masih bersemadi untukmu
dan sebenarnya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu
kau juga merindui aku
ohh..

** Dan sebenarnya you guys pun suker kan.. hehe


2 comment:

kucinbelemoih March 23, 2009 at 9:55 AM  

ya..dan sebenarnya saya shuker gak lagu ni..tq k/wati for the lyric.buleh la cilok..ngeh ngeh ngeh..

Heart March 23, 2009 at 6:01 PM  

hehehe..agak dah.kan kita jiwa lebih kurang samer..ngeh ngeh. nak kena denda ni main cilok2 lak. :p

Belongs to..

A twenty something lady, who drives 45minutes to works everyday.. Proud to be wife to incredibly loving and supportive husband (Mr.Amin) and blessed with a lovely charming lil' prince (Darwisy).

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP