Wednesday, March 11, 2009

New Gadget

Hubby and I mmg dah bercita2 to buy new laptop for our own use di rumah or kat luar bila jalan2. Maklumla PC yg ada kat umah tu dah lama and selalu sgt menjadi mangsa anak2 buah hubby (main game) bila diorg balik bercuti. So sementara ada $$, baik laa kitorang beli satu, boleh jugak digunakan utk tujuan berbusiness..

We received our new laptop on Monday.. tp harap maklum this is a Mini Laptop only which is cost less than RM2K (bersesuaian dgn budget yg ada). We bought HP Mini 1001TU Model, it has a silver spiraling pattern across the piano black surface. Look attractive.. stylish, sophisticated & super portable.

Lets read some review for this model (credit to PC Authority.com)

2 comment:

Razallie Zainne March 13, 2009 at 10:09 AM  

Cool, am thinkin nak beli satu mini laptop coz ringan nak bwk mana2, the only problem screen kecik! your laptop screen besar inch ek?

Heart March 13, 2009 at 10:15 AM  

mini laptop ni size 10.2inc jer..kalo yg biasa prefer tgk screen besar xbraper best laa..tp sgt portable dan ringan, senang bawak jalan2.pencuri pun agaknya x sedar apa benda hehehe

Belongs to..

A twenty something lady, who drives 45minutes to works everyday.. Proud to be wife to incredibly loving and supportive husband (Mr.Amin) and blessed with a lovely charming lil' prince (Darwisy).

  © Blogger Template by Emporium Digital 2008

Back to TOP